KCW Tekenen en schilderen voor volwassenen

Wat is er mooier dan melk omtoveren tot kaas. Een prachtige manier om melk houdbaar te maken maar we gaan natuurlijk ook voor de heerlijke smaak.

In deze workshop gaan we  een Blauwe Kaas maken.

Een spannend moment van kaas maken is als je de wrongel gaat aansnijden en dan ziet dat de melk is veranderd in een stevig product.

Rustgevend is dat half uurtje dat je de wrongel lekker gaat roeren met je handen. Dan het afvullen van de vaatjes. Tot slot wordt de kaas geperst.

Dan wachten tot de kerst en wat is er leuker dan je eigen gemaakte blauwe kaas te serveren bij het kerstdiner!

Dag: zaterdag 09.00 – 13.00 uur
Datum: 16 november 2024
Lokatie: De Regenboog, Reinaerde, Trompplein 2 in Maarn
Kosten: € 42,50, te betalen via eenmalige machtiging
Opmerking: minimaal 6 personen, maximaal 10 personen
Inlichtingen: Marion Copal, 0343 443507
Inschrijven: via de website www.maarnwijzer.nl bij Culinair

Informatie en opgave:

Marianne Bakker

Marianne Bakker

Docent

Mobiel:  
Email:  
Website: www.natuurlijk-marianne.nl