Wat is er mooier dan melk omtoveren tot kaas. Een prachtige manier om melk houdbaar te maken maar we gaan natuurlijk ook voor de heerlijke smaak.
In deze workshop gaan we een Blauwe Kaas maken.
Een spannend moment van kaas maken is als je de wrongel gaat aansnijden en dan ziet dat de melk is veranderd in een stevig product.
Rustgevend is dat half uurtje dat je de wrongel lekker gaat roeren met je handen. Dan het afvullen van de vaatjes. Tot slot wordt de kaas geperst.
Dan wachten tot de kerst en wat is er leuker dan je eigen gemaakte blauwe kaas te serveren bij het kerstdiner!
Dag: | zaterdag 09.00 – 13.00 uur |
Datum: | 16 november 2024 |
Lokatie: | De Regenboog, Reinaerde, Trompplein 2 in Maarn |
Kosten: | € 42,50, te betalen via eenmalige machtiging |
Opmerking: | minimaal 6 personen, maximaal 10 personen |
Inlichtingen: | Marion Copal, 0343 443507 |
Inschrijven: | via de website www.maarnwijzer.nl bij Culinair |