KCW Tekenen en schilderen voor volwassenen

Tekenen of schilderen op mooie locaties in de omgeving Woudenberg.

José van Zuijlen geeft zo wel aan beginners: “Hoe begin ik met buiten schilderen?” als gevorderden: “Hoe kan ik het anders aanpakken?” een cursus Buiten Schilderen. Door al tekenend en schilderend te onderzoeken, leidt deze beleving tot een vernieuwde ervaring van kunst en eigen werk. Vanuit: Hoe deden de grote meesters het en plein-air?

Deze schilderscursus geschiedt jaarlijks gedurende één week.
Op maandag 9 augustus om 10.00 uur zal u welkom worden geheten met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Dit jaar begint u op de volgende data:
9 t/m 13 augustus dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Startend in het Kunst en Cultuurhuis, Dorpsstraat 40a, 3931 HE te Woudenberg. Waarna we na enige uitleg, gauw naar een buitenlocatie gaan. Bij regen wordt een oplossing gezocht.

Is het voor u niet mogelijk dagelijks heen en weer te rijden, dan zijn er vele Bed en Breakfast gelegenheden of hotels in de buurt. Mocht u daar niet uitkomen dan wil ik u ook wel adviseren. Bespreek het nu al vast.

Zodra u zich heeft opgegeven, krijgt u een lijst met benodigdheden.
Zo wie zo heeft u buiten uw eigen schildersmateriaal: een ezel nodig!
Bij opgave kunt u die vastleggen: Er zijn 4 ezels in voorraad.

Deze cursus is goedkoop gehouden, te weten €125,-. Dit betekent dat u zelf uw lunch mee kunt brengen, en voor eigen materiaal zorgt. Er is wel koffie en thee aanwezig over de hele tijd. Willen we wel wat luxe, dan bespreken we dat gezamenlijk de eerste dag.

“Kom mee naar buiten allemaal in Augustus 2021″

Informatie en opgave:

José van Zuijlen

José van Zuijlen

Docent