expositie_jose_van_zuijlen_2015

Van 7 maart 2015 t/m 19 april 2015

In Galerie de Kunstberg is van 7 maart tot en met 19 april de solo-expositie van José van Zuijlen te zien. De officiële opening is op zaterdag 7 maart om 16.00 uur en wordt verricht door Joke Zagt, muziekdocente in Woudenberg. Iedereen is van harte welkom.

De Galerie is gevestigd in het Cultuurhuis, Dorpsstraat 40 te Woudenberg en is alle werkdagen open van 09.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.

De expositie ter ere van de tachtigste verjaardag van José van Zuijlen toont de vele disciplines waarin de kunstenares gewerkt heeft en nog steeds werkt. Naast schilderijen in diverse technieken is er keramiek, brons en glasobjecten te bewonderen.

José heeft aan velen les gegeven in Zeist, Driebergen en Amersfoort en geeft op dit moment nog steeds les in Woudenberg. Daarnaast heeft ze ook veel voor Woudenberg betekend op kunstzinnig gebied. Zo stond ze aan de wieg van Project en is ze een van de medeoprichters van De Kunstberg, platform voor Woudenbergse kunstenaars, Galerie de Kunstberg en Stichting Kunst en Cultuur Woudenberg.