Mensen hebben tegenwoordig vaak een uitgebreide (dure) fotocamera. Vaak fotograferen zij  daarmee alleen in de stand ‘automatisch’.

Wij willen jullie begin 2024 in een paar lessen graag de basisbeginselen van jullie camera bijbrengen, in combinatie met het gebruik in de praktijk.

Ook laten wij foto’s zien hoe je natuur anders in beeld kunt brengen We leggen jullie uit hoe een camera werkt en welke instellingen jullie gemakkelijk kunnen gebruiken. We gaan dat in de praktijk met jullie oefenen, eerst in het leslokaal en daarna gaan we een keer naar buiten om het daar samen te oefenen.

We verwachten dat jullie hierna je camera anders gaan gebruiken en we hopen jullie ook te leren dat je geen kiekjes meer maakt, maar dat jullie anders gaan kijken voor betere foto’s.

Jan en Tonnie Hietbrink zijn twee ervaren amateurfotografen, die binnen de fotokring Flits in Woudenberg al meerdere keren prijzen hebben gewonnen.
Zij vinden zowel mensen fotograferen als de natuur erg leuk.

Zij hopen in januari 2024 geïnteresseerde cursisten te ontmoeten.

De kosten bedragen € 110,– voor 4 lesavonden en 2 keer samen op pad.

Docenten: Jan en Tonnie Hietbrink
Telefoon: 06-55326889 / 06-25087525
Email: info@wedo4you.nl
website: www.wedo4you.nl.
Dag: dinsdagavond 19.00 – 21.00 uur
Data: 23 januari, 6 en 20 februari en 5 maart. Zaterdag 17 februari en 16 maart gaan we er op uit, de natuur in. Tijden stemmen we gezamenlijk af.