Tijdens de nieuwe bewonersavond in het Cultuurhuis vrijdag 8 november laat Jantien Rotshuizen de bezoekers kennismaken met yoga. Zie haar bericht hierover.

Hi, mijn naam is Jantien.
Al een aantal jaar geef ik met veel plezier les aan groepen en individuele leerlingen.
Om echt terug te gaan naar de wortels van yoga ben ik mijn eerste opleiding in India gaan doen, een geweldige ervaring en daarna ben ik langzaam in het lesgeven gerold. Ik ontdekte hoeveel voldoening het me gaf en dat dit iets was waar ik echt goed in ben. Maar ik miste diepgang. Er zijn zoveel stijlen en zoveel vertakkingen.

Wat is nu de kern van yoga? Niet het lenig worden en zeker niet de instagramfoto’s. Toen liep ik (bijna letterlijk) tegen Vijay Gopala aan. Hij onderwees yoga op de manier waar ik naar op zoek was; terug naar de kern. Dus ben ik drie jaar na mijn eerste opleiding teruggegaan naar India, Mysore dit keer, om de Advanced Teacher Training te volgen bij Yoga Gita. Hierdoor heb ik ervaren dat yoga veel dieper gaat dan de meeste mensen beseffen en dat je jezelf werkelijk kan helen met je eigen energie door yoga.  In Nederland heb ik de specialisatie tot Yin yogadocent gedaan. Daarnaast ben ik therapeut, wat bij het lesgeven nogal eens van pas komt.

 

Yoga werkt zowel mentaal als fysiek en dat voel je! Een goede begeleiding is dan ook heel belangrijk.
Ik wil mensen graag laten ervaren welke positieve invloed yoga kan hebben op je algehele gezondheid.

Wil je meer informatie over yoga, mij of mijn lessen? Neem dan een kijkje op mijn website
of neem contact met me op:
www.jantienrotshuizen.com
jantien.rotshuizen@gmail.com
tel: 06 17 43 48 97