Creatieve ontwikkeling onder deskundige leiding

kcw kinderatelier

Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Justine Herzog.

Telefoon: 06-48556283
E-mail: jcjm.herzog@gmail.com
Website:
Facebook: Facebook Kinderatelier Woudenberg

Creatief bezig zijn van top tot teen
Voor ieder kind is het goed voor zijn of haar ontwikkeling: uitdenken van een plan om een werkstuk te realiseren. Daarbij komen diverse aspecten kijken zoals; geduld, fantasie en creativiteit.
Wij begeleiden de kinderen tijdens dit proces. Vaak leidt dit tot de prachtigste eindresultaten! Echt iets waar het kind trots op kan zijn.

In het Beeldhouwatelier en Schilderatelier bij Kunst en Cultuur Woudenberg Woudenberg creëren wij een sfeer voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar om creatief aan het werk kunnen. In overleg kan van de leeftijdsgrens worden afgeweken.

In ons atelier werken diverse docenten. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. Het is leuk om onze Facebookpagina KINDERATELIER WOUDENBERG te volgen waarop wij iedere week wel iets aankondigen wat speciale aandacht krijgt.

Surinaams Bos in Kinderatelier

Surinaams Bos in Kinderatelier

Woensdag 27 maart komt Ans Engels langs om te vertellen over het Surinaamse bos. Ans Engel is een vriendin van Ellen van Beeck uit Suriname. Daar heeft zij ruim 40 jaar gewoond en gewerkt. Sámen willen ze over het Surinaamse oerwoud gaan vertellen tijdens het...