Creatieve ontwikkeling onder deskundige leiding

kcw kinderatelier
Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Justine Herzog.

Telefoon: 06-48556283
E-mail: jcjm.herzog@gmail.com
Website: kinderatelierwoudenberg.de
Facebook: Kinderatelier Woudenberg
Creatief bezig zijn van top tot teen
Voor ieder kind is het goed voor zijn of haar ontwikkeling: uitdenken van een plan om een werkstuk te realiseren. Daarbij komen diverse aspecten kijken zoals; geduld, fantasie en creativiteit.
Wij begeleiden de kinderen tijdens dit proces. Vaak leidt dit tot de prachtigste eindresultaten! Echt iets waar het kind trots op kan zijn.

In het Beeldhouwatelier en Schilderatelier in het van het KUNST- en CULTUURHUIS Woudenberg creëren wij een sfeer voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om creatief aan het werk kunnen. In overleg kan van de leeftijdsgrens worden afgeweken.

In ons atelier werken diverse docenten. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. Het is leuk om de Facebookpagina KINDERATELIER WOUDENBERG te volgen waarop wij iedere week wel iets aankondigen wat speciale aandacht krijgt.

Kleien, Mozaieken en Beeldhouwen

Kleien, Mozaieken en Beeldhouwen

Hier kun je zélf kiezen met welk materiaal je wilt gaan werken: kleien, mozaïeken, beeldhouwen, steen bewerken en nog veel meer. Wekelijks is ook een teken- en schilderdocent aanwezig met wie jij aan de slag kunt gaan. Dag: woensdagmiddagInloop 13.30 - 14.00 uuren tot...

Tekenen en schilderen voor de jeugd vanaf 10 jaar

Tekenen en schilderen voor de jeugd vanaf 10 jaar

Bij deze cursus krijg je tips en trucs om te leren schilderen wat je ziet. Hier kan je dan thuis verder mee aan de slag. We besteden aandacht aan de lijntekening, contrast, kleur mengen, compositie en geven tot slot je werkstuk een creatieve twist. Thema is een dier...