Creatieve ontwikkeling onder deskundige leiding

kcw kinderatelier
Voor vragen en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Justine Herzog.

Telefoon: 06-48556283
E-mail: jcjm.herzog@gmail.com
Website: kinderatelierwoudenberg.de
Facebook: Kinderatelier Woudenberg
Creatief bezig zijn van top tot teen
Voor ieder kind is het goed voor zijn of haar ontwikkeling: uitdenken van een plan om een werkstuk te realiseren. Daarbij komen diverse aspecten kijken zoals; geduld, fantasie en creativiteit.
Wij begeleiden de kinderen tijdens dit proces. Vaak leidt dit tot de prachtigste eindresultaten! Echt iets waar het kind trots op kan zijn.

In het Beeldhouwatelier en Schilderatelier in het van het KUNST- en CULTUURHUIS Woudenberg creëren wij een sfeer voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om creatief aan het werk kunnen. In overleg kan van de leeftijdsgrens worden afgeweken.

In ons atelier werken diverse docenten. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteit. Het is leuk om de Facebookpagina KINDERATELIER WOUDENBERG te volgen waarop wij iedere week wel iets aankondigen wat speciale aandacht krijgt.

Pasteltekenen met nieuwe Juf

Pasteltekenen met nieuwe Juf

Jippie !! Woensdag 22 februari hebben we een nieuwe juf die jullie kan leren tekenen met pastelkrijt. Wil jij dat ook graag eens doen? Geef je op! Alle informatieover ons Kinderatelier vind jij op KCW Woudenberg. Op app 06 48556283.  

Kennismaken in het Kinderatelier

Kennismaken in het Kinderatelier

Woensdag 15 februari was er een kennismakingsmiddag op het Kinderatelier. Maar liefst 14 nieuwe jongens en meiden kwamen rond kijken en maakte leuke werkstukken. Er werd steen bewerkt tot een mooie hanger en door een aantal jongens een stoere, race wagen van klei...

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Wij verzorgen ook kinderfeestjes in het Kinderatelier. Mozaïeken of schilderen of kleien of steen bewerken. Zo maar een paar mogelijkheden. Interesse? Neem gerust contact met een van onze docenten. Wij kunnen samen dan een leuk idee uitwerken.