Tekenen of schilderen op mooie locaties in Woudenberg en omgeving. José van Zuijlen geeft zowel aan beginners: “Hoe begin ik met buiten schilderen?” als gevorderden: “Hoe kan ik het anders aanpakken?” een cursus Buiten Schilderen.

Deze schilderscursus zal gedurende één week per jaar gegeven worden. Op maandag 10 augustus om 10.00 uur zal u welkom geheten worden met een kopje koffie of thee met wat lekkers. In 2020 begint u op de volgende data:
10 t/m 14 augustus dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur. Startend in het Kunst en Cultuurhuis, Dorpsstraat 40a, 3931 HE te Woudenberg. Waarna we na enige uitleg, snel naar een buitenlocatie gaan. Bij regen vinden we een oplossing.

Is het voor u niet mogelijk dagelijks heen en weer te rijden, dan zijn er vele Bed&Breakfast gelegenheden of hotels in de buurt. Mocht u daar niet uitkomen dan wil ik u ook wel adviseren. Bespreek het nu al vast.

Zodra u zich heeft opgegeven, krijgt u een lijst met benodigdheden. Sowieso heeft u buiten uw eigen schildersmateriaal: een ezel nodig! Bij opgave kunt u die vastleggen. Er zijn 4 ezels in voorraad.

Deze cursus is goedkoop gehouden, namelijk €125,00. Daarbij dient u uw eigen lunch mee te brengen en voor eigen materiaal te zorgen. Er is wel koffie en thee en drank aanwezig tijdens de cursus. Willen we wel wat luxe, dan bespreken we dat gezamenlijk de eerste dag.

Voor opgave:
Docent José van Zuijlen
Telefoon: 033-2862168
E-mail: j.van.zuijlen10@kpnplanet.nl