Graag stel ik mijzelf even voor.

kcw_reina_bruinsmaKeramiek
Na een ‘carrière’ in het onderwijs als docent Handvaardigheid/Beeldend Vormen ben ik sinds een paar jaar met pensioen en heb daarom meer tijd om mijn ‘oude’ hobby, het maken van keramiek, weer op te pakken. Ik ben er altijd in geïnteresseerd geweest. Tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Beeldende vorming was Keramiek een van mijn favoriete vakken en kreeg ik les van Mieke Vahl, later heb ik nog wat cursussen gedaan onder andere bij Jose vd Tweel.

Deelnemer Open Atelier
Een aantal jaren geleden kwam ik tijdens de Kunstkijkroute in het (toen nog oude) Cultuurhuis terecht en raakte enthousiast toen ik de mogelijkheden zag om als deelnemer lid te worden van het Open Atelier, toen nog bij Yvonne Kors op de donderdagavond. Na een paar jaar onderbreking ben ik teruggekeerd op de dinsdag ochtend en ga nu de leiding van het Open atelier daar overnemen.

Zin, inspiratie & gelegenheid
Ik heb er veel zin in, want ook al wordt er op het Open Atelier niet echt lesgegeven, het is wel een inspirerende ruimte en groep mensen. Voor diegenen die thuis niet de ruimte en/of inspiratie hebben is het een prachtige gelegenheid om toch met je hobby aan de slag te gaan. Dat kan van alles zijn, boetseren, keramiek, mozaïek, papier, verf…
Ook ga ik een minicursus (2 bijeenkomsten) verzorgen: Droogbloemen in klei, info daarover vindt u in het cursus gedeelte bij het Cursusaanbod.

Bel of mail gerust voor meer informatie!
Docent: Reina Bruinsma
Telefoon: 06-38535219
E-mail: bruinsmar@gmail.com
Website: www.mycolors.nl