Heartfelt is opgericht in 2012 door Sanne Hartveld “Toen wist ik wat ik wilde, toen wist ik wat mijn droom was, maar ik had geen flauw idee dat dit nog maar het begin was van een lange reis die jaren zou gaan duren…”

Met diploma’s voor theatermaken, regie, interieur en beweging kon ik alle kanten op. Maar de psychologie achter de mens, wetenschap en de onuitputtende kracht om verhalen te vertellen en te schrijven bleven me kriebelen en enthousiasmeren. Daar lag mijn passie, dat was iets bijzonders en daar wilde ik meer over weten.

En zoals ieder zijn eigen verhaal schrijft. Zijn zoektocht heeft en zijn ontdekking doet. Zo schreef ik de mijne. Het werd een lange weg en een bizar verhaal, van vallen en opstaan maar ik bleef geloven en moed houden om dit verhaal rond te maken. En om alles uit te leggen en je inzichten te geven heb ik zelf een programma ontwikkeld van 7lessen om je mee te nemen door het hele verhaal heen. En om je mee te laten kijken zodat je het mag gaan begrijpen.

Zo neem ik je mee op ontdekkingsreis naar je kern, om je van je schillen te ontdoen en aan je eigenwaarde te werken. Met als doel dat je weer open kan gaan staan voor alles om je heen en de moed vindt om weer in jezelf te geloven.

Sanne biedt twee cursussen aan in seizoen 2021-2022:
• Cursus Core Identity; wie ben ik, wat kan ik
• Cursus Identity voor Pensionata; wat past na jouw pensioen

Docent: Sanne Hartveld (HeartFelt)
Telefoon: 06-36115488
e-mail: heartfelt@hotmail.nl
Website: www.heartfeltidentity.nl

Bel, mail gerust voor meer informatie.