Schilderscollectief De Amersgilde exposeert in galerie de Kunstberg.


Inger Israel

Woudenberg – Het schilderscollectief De Amersgilde uit Amersfoort exposeert van 3 mei tot 22 juni met ruim 22 werken in galerie de Kunstberg.

De leden van De Amersgilde maken werk met verschillende materialen, zoals: olieverf, aquarelverf, acrylverf of pastel, en (gemengde) technieken. Hierdoor ontstaat een opvallende verscheidenheid aan werken, dat is terug te zien in het geëxposeerde werk van: Claske Kappe, Joke Naber van der Schuit, Henk Stappers, Inger Israel, Gerda Abrahamse, Mieke Bol, Riki van Boheemen, Jan Hof, Sietske van der Glas, Catharine Meijerink, Martha Schut, Marcel Urlus en Arie Reijn.

De officiële opening van de expositie is op vrijdag 3 mei om 19.30 uur.


Jan Hof

De leden van de Amersgilde exposeren regelmatig hun werk in Amersfoort en omgeving. Daarnaast komen ze bij elkaar voor het tonen en bespreken van hun werk, buitenschilder sessies en workshops. Mocht je meer willen weten of lid worden dan kun je contact opnemen via amersgilde@gmail.com.

Galerie de Kunstberg is gevestigd in Dorpsstraat 40 Woudenberg. Openingstijden: 9.00-17.00 uur, dinsdag en vrijdag 9.00-20.00 uur en zaterdag 10.00-12.30 uur.


Catharine Meijerink