Op vrijdag 22 maart is er weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt van Hip & Handgemaakt. Wij zijn een groep van creatieve mensen die in het Cultuurhuis de gelegenheid hebben om hun unieke producten te laten zien.

Zo zijn de breisters en haaksters weer druk bezig geweest met het maken van truitjes, sjaals, sokken, knuffels, pannenlappen en kussens. Van stof zijn er speelgoedbeesten, tassen en schattige joggingbroekjes voor de kleintjes.  Ook zijn er weer de kookzakken, waarin het eten voor lange tijd kan worden warm gehouden.

Van keramiek hebben we leuke schaaltjes, hangers en huisjes, allemaal prachtig geglazuurd.

Sieraden zijn er ook volop: kettingen, armbanden en oorbellen, van kralen,  lege koffiecupjes en polymeerklei.  Een unieke print, gegraveerd glas, kaarsen in allerlei kleuren en vormen, gestippelde bordjes, plantjes, er is voor iedereen wel wat wils. Als altijd zijn er kaarten voor elke gelegenheid en ontbreekt ook de jam niet. Er zijn weer voldoende potten gemaakt in diverse heerlijke smaken.

Kortom, er is genoeg te zien en te kopen, zeker de moeite waard om even binnen te lopen. Omdat Pasen alweer in aantocht is zijn er volop  konijnen, kippen, gehaakte en versierde eieren, eierwarmers, slingers en hangers. Altijd leuk op een paastafel of om in een hazelaartak te hangen.                  Wilt u even rustig rondkijken, de winkel is elke dag open tijdens de openingstijden van het Cultuurhuis.

Graag tot ziens op 22 maart van  10.00 – 16.00 uur,  locatie Cultuurhuis Woudenberg. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

Hip & Handgemaakt