kcw_foto_wensboomWAUW! wat zijn al veel mensen actief in Woudenberg op het gebied van duurzaamheid. En WAUW! wat zou het mooi zijn als dat er nog meer worden. Van dinsdag 10 oktober tot en met zondag 29 oktober staat Woudenberg in het teken van duurzaamheid: WAUW!denberg. Er zijn vele duurzaamheidsactiviteiten over o.a. wonen, eten, recycling en duurzame relaties. Ontdek de wereld van duurzaamheid door middel van films, lezingen, infomarkt, presentaties en ontmoetingen.

Ook voor de jeugd is er veel te doen, zoals samen een WENSBOOM maken in het schilderatelier en beeldhouwatelier van Kunst en Cultuur Woudenberg. In de herfstvakantie op 17 en 19 oktober van 10 tot 12 uur gaan we aan de slag om met resthout en restkarton samen een wensboom te maken. De boom komt in de hal van het Cultuurhuis te staan en alle Woudenbergers mogen hun wensen, vragen en aanbod op de kaartjes schrijven en in de boom hangen. Het Cultuurhuis zorgt voor de match. Zo dragen we bij aan duurzame relaties in ons dorp.

Dus ben je tussen de 6 en 12 jaar en houd je van timmeren en schilderen, meld je dan snel aan bij Gusta Boodt gboodt@inthema.net . Laat ook even weten of je op 17 of 19 oktober wilt komen. Er is plaats voor 30 kinderen per dagdeel. Deelname is gratis!

Alle activiteiten zijn te vinden op de websites van Het Cultuurhuis Woudenberg of Gemeente Woudenberg of bezoek de Gemeente Woudenberg op Facebook.