Ze zijn er weer… de ZomerKunst- en Cultuurdagen voor de jeugd!

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en wil jij een leuke laatste zomervakantieweek? Van 14 t/m 18 augustus kun je kiezen uit een heleboel fantastische activiteiten in Cultuurhuis Woudenberg.

Onder leiding van deskundige docenten kun je bijvoorbeeld schilderen, beeldhouwen, uiltjes maken van berkenhout, vilten, bouwen en animeren in minecraft, stopmotionfilm maken, met glas werken, mozaïeken, samen muziek maken of je een uurtje lekker ontspannen met mindfulness of yoga.

Je mag meerdere workshops volgen. Iedere workshop is inclusief iets lekkers en drinken. Mocht je er een hele dag zijn, neem dan zelf je lunch mee.

Familiefilm en expositie
Op donderdagavond draait de familiefilm ‘Sing’. Op vrijdagavond is er tussen 18.30 uur en 20.30 uur een expositie van alle creatieve werken die van 14 t/m 18 augustus zijn gemaakt en geeft het Cultuurhuisorkest een uitvoering.

Meer informatie
De flyer en het inschrijfformulier vind je in het Cultuurhuis in Woudenberg. Ze liggen bij de balie, waar je ook je inschrijving kunt posten. Of meld je aan bij Ellen van Beeck per e-mail (ellenvanbeeck@hotmail.com) of telefoon: 06 – 481 091 81.