Op zaterdag 29 juli is er, in aansluiting op de Zomermarkt van de DES, van alles te beleven in en rond het Cultuurhuis. Wij zetten de deuren wagenwijd open van 10.00 tot 16.00 uur. Het Huiskamercafé met terras is open voor zomers lekkers.

Voor kinderen is er de zandspeelplek op het terras. De bibliotheek leest voor kinderen een zomers verhaal voor om 11.00 uur.

Er zijn standjes met de zelfgemaakte producten van Hip & Handgemaakt en kaarsen van Reinaerde. Verder kan jij unieke Woudenbergse gadgets en wandelroutes kopen bij de balie. En je kunt even terug in de tijd, als je je door Oud Woudenberg in klederdracht laat fotograferen. De foto neem je direct voor een sympathiek bedrag mee naar huis.

Ook zijn er mooie exposities te bezoeken.
Bij Galerie de Kunstberg is `de cursistententoonstelling’ te zien met gevarieerd werk gemaakt door cursisten het afgelopen seizoen bij Kunst en Cultuur Woudenberg.
In de Oudheidkamer van Oud Woudenberg is de tentoonstelling `De paden op, de lanen in!`. Met aandacht voor wandelen én fietsen. Oude kaarten, wandelboekjes, foto’s, oude fietsen en fietsonderdelen nemen de bezoeker mee naar de vorige eeuw.

Kortom, genoeg te doen op een mooie zomerse dag. Iedereen is welkom.
Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40 Woudenberg. Tijd: 10.00-16.00 uur. www.cultuurhuiswoudenberg.nl