Myrtille Offeremans

Myrtille Offeremans

Beeldend Kunstenaar

Creatief uitleven met olieverf, soft-pastel, inkt met aquarel en acryl

Tijdens haar bouwkundige opleiding en werkende leven is Myrtille Offeremans bezig geweest met vormgeving, architectuur en interieur. In de loop der tijd is zij het creatieve, het met je handen bezig zijn, kwijt geraakt. Nadat ze haar hobby paardrijden in 2006 vaarwel had gezegd ging het toch weer kriebelen en heeft zij zich opgegeven voor een cursus tekenen en schilderen. Dit smaakte naar meer!

Sinds 2006 volgt ze wekelijks een cursus model- en portrettekenen. Haar favoriete technieken zijn olieverf, soft-pastel, inkt met aquarel en acryl. Myrtille maak werk in diverse stijlen zoals te zien is op haar website.
Sinds 2020 heeft zij besloten om van haar passie haar werk te maken en werk nu vanuit haar huis. Ze maak vrij werk, maak ook schilderijen in opdracht en geeft les bij Kunst en Cultuur in Woudenberg.

”Van kinds af aan ben ik al creatief bezig geweest. Mijn moeder was activiteitenbegeleidster en onze zolder stond vol met materialen zoals lappen stof, wol, papier, kralen en een spinnenwiel. Ik kon mij daar creatief uitleven en heb mij op die zolder dan ook heel wat uren vermaakt. Ook heb ik toen veel cursussen gedaan bij Project en Woudenberg maakt Woudenberg wijzer.”
Myrtille Offeremans

Impressie